Over ons

BKS is een specialist op het gebied van Bedrijfskeukens, Grootkeukens voor horeca, Bedrijfsrestaurants en instellingen. Of het nu gaat om de levering van een eenvoudig koffiezetapparaat, een geavanceerde vaatwasser, Combisteamer of het compleet ontwerpen en inrichten van een uitgebreide Maatwerk Grootkeukens, BKS beschikt over een ruime ervaring en de know-how om op elk keukenvraagstuk een pasklare oplossing te bieden. U kiest voor BKS vanwege onze directe persoonlijke benadering.

Geen dure woorden en loze beloftes maar een exacte vertaling van uw wensen naar een product op maat. Wij bieden u een 3D Ontwerp & advies voor een Keuken of een efficiënte werkplek in een onderhoudsvriendelijke omgeving of schrijven voor u een uitgebreid bestek met alle ins and outs ten behoeve van een architect, aannemer of projectontwikkelaar.

Onze Missie

Het is onze missie om als specialist en leverancier van Grootkeukenapparatuur en toebehoren u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We willen onze klanten voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. We onderscheiden ons door onze kennis en expertise, kennis die we graag met u delen waardoor we een belangrijke bijdrage leveren aan het slagen en het behalen van verkoopsuccessen. Met onze technische dienst zorgen we voor het zorgeloos functioneren van uw apparatuur.

 

Service

Als afdeling Service & Onderhoud sta je altijd voor de klanten klaar. 24 Uur per dag en zeven dagen per week. Er kan altijd een calamiteit optreden en dan moet je die onmiddelijk oplossen. Gedegen onderhoud en beheer waarborgt het functioneren van de apparatuur. Daarom hebben wij diverse \'Service Levels\' die wij met onze klanten afspreken. Zodat zij de service krijgen die past bij hun behoefte, prima geregeld toch?

 

TECHNISCHE DIENST

Onderhoud.
Storingen.
Plaatsing.
Onderhoudscontracten.
Onderdelen levering.